MaxiTrading BV (Bootjes.nl) neemt activiteiten van Speedbootje.nl over

MaxiTrading BV (Bootjes.nl) neemt activiteiten van Speedbootje.nl over

MaxiTrading BV (Bootjes.nl) heeft per direct alle watersport gerelateerde activiteiten overgenomen van JPBtrading uit Genemuiden, handelend onder de naam Speedbootje.nl. Deze strategische overname versterkt de positie van MaxiTrading BV (Bootjes.nl) in de markt van kleine bootjes met buitenboordmotor.

Speedbootje.nl verkoopt sinds 2020 soortgelijke bootjes als Bootjes.nl en heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van kleine bootjes uit Noorwegen. Vanwege een carrièreswitch van de eigenaar, Jan-Bas Peute, is MaxiTrading BV (Bootjes.nl) in staat gesteld om alle watersport gerelateerde activiteiten en opgebouwde expertise over te nemen van Speedbootje.nl.

Naast de overname van voorraad en domeinnamen is MaxiTrading BV (Bootjes.nl) voornemens om de samenwerking van Speedbootje.nl met diverse gerenommeerde Nederlandse boten dealers te continueren en verder uit te bouwen. Meer dealers zijn welkom

Omdat het assortiment bootjes van Speedbootje.nl bijna naadloos aansluit op het assortiment van Bootjes.nl, is besloten om de website Speedbootje.nl per direct te beëindigen.

Door de acquisitie van Speedbootje.nl is MaxiTrading BV (Bootjes.nl) de onbetwiste marktleider van Nederland geworden in Hasle Summerfun bootjes uit Noorwegen. Stil zitten is echter geen optie. MaxiTrading BV (Bootjes.nl) heeft als ambitieuze doelstelling om haar positie in de kleine botenmarkt in de komende jaren verder te versterken en uit te groeien tot marktleider van meerdere merken die kleine bootjes produceren.

Voor meer informatie over deze acquisitie kunt u contact opnemen met:

Paul Visser
MaxiTrading BV | Bootjes.nl
Madame Curiestraat 1b
2171 TW Sassenheim
Tel.: (0252) 292000 (tevens WhatsApp)
info@bootjes.nl

    01-06-2023 10:35