Hasle AquaFun 310 boot, NIEUW in 2024
UPDATE 1 maart 2024
Door omstandigheden is firma Hasle uit Noorwegen er niet in geslaagd om tijdig de gewenste aanpassingen aan de AquaFun bootjes af te ronden. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om de introductie van de Hasle AquaFun 310 in Nederland met minimaal een jaar uit te stellen. Zodra er meer nieuws is laten wij dat via Bootjes.nl uiteraard gelijk weten. Wij blijven de succesvolle Hasle SummerFun 365 in 2024 natuurlijk gewoon uit voorraad verkopen. Bekijk onze vaarklare voorraad SummerFun bootjes tegen de scherpste prijs.


Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat Bootjes.nl in 2024 tevens de zelflozende Hasle AquaFun 310 uit voorraad gaat leveren in 2 varianten en in diverse kleuren. Ook komen er in 2024 meerdere nieuwe kleuren van de succesvolle Hasle SummerFun 365 op voorraad.

Hasle AquaFun 310 bootjes zijn iets kleiner dan Hasle SummerFun 365 bootjes. AquaFun boten zijn zeer stabiel en net als de SummerFun boten gemaakt van nagenoeg onverwoestbaar en onderhoudsvrij polyethyleen. Vanwege capaciteit en de grote vraag naar kano’s, die Hasle ook produceert, heeft Hasle enkele jaren geleden besloten om de nadruk te leggen op SummerFun boten en een uitgebreid assortiment kano’s. Daardoor is de AquaFun boot een aantal jaren niet meer geproduceerd. Inmiddels heeft Hasle de productie verder uitgebreid en gaat Hasle op verzoek van Bootjes.nl ook weer AquaFun 310 bootjes produceren in twee varianten.

De eerste variant is een eenvoudige zelflozende AquaFun boot van 3,1 meter met bankje (zie foto onder). Wij gaan deze AquaFun 310 primair aanbieden met een elektrische buitenboordmotor van ePropulsion. Dit vaart fantatisch! In steeds meer gebieden en steden is alleen elektrisch varen nog toegestaan. Met een elektrische AquaFun boot kunt u in deze gebieden en grachten gewoon blijven varen.

Tevens komt er een speciale stoere variant als visboot in de kleur legergroen. In combinatie met een bijpassende trailer kan deze onverwoestbare visboot gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Doordat de boot met 2 personen te tillen is, kan een AquaFun visboot op vrijwel iedere visplek te water worden gelaten.

De tweede variant is een zelflozende AquaFun van 3,1 meter met jockey seat en stuur console, waarop een hoge fun factor van toepassing is. Deze compacte AquaFun boot is een onverwoestbaar en duurzaam alternatief voor opblaasbare ribs. AquaFun 310 boten met jockey seat en stuur console gaan we primair aanbieden met een Yamaha 6 PK buitenboordmotor, maar op verzoek kan iedere andere buitenboordmotor tot 9.9 PK of een elektrische buitenboordmotor achter deze AquaFun boot worden gemonteerd.

Meer bijzonderheden over Hasle AquaFun 310 boten en nieuwe kleuren van de Hasle SummerFun 365 boot komen online in het eerste kwartaal van 2024. Hou de website Bootjes.nl daarom goed in de gaten.

Heeft u vragen over onze bootjes? Bent u dealer en heeft u interesse in grotere aantallen of een Hasle boot in een speciale kleur? Wilt u een bootje komen bekijken in Sassenheim? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons. Ook in de wintermaanden zijn we u graag van dienst.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een geweldig 2024 toe.

Wordt vervolgd in 2024.


Basic Hasle AquaFun 310
    10-10-2023 14:12