Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor

Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor Summerfun boot met ePropulsion buitenboordmotor
6.790,00
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Geschatte levertijd: Op aanvraag
Heeft u een vraag?

Bel/mail ons of stel uw vraag via Whatsapp.

Neem contact op

Unieke kenmerken:

product pro icon Vrijwel onverwoestbaar
product pro icon Nagenoeg onderhoudsvrij
product pro icon 4 zitplaatsen
product pro icon Zelflozend
product pro icon Fluisterstil
product pro icon Toegang tot gebieden waar alleen electrisch gevaren mag worden

Omschrijving:

In steeds meer steden en gebieden mogen geen boten met verbrandingsmotoren meer varen. Speciaal daarvoor kunnen wij de onze Hasle SummerFun boot ook uitrusten met ePropulsion Spirit 1.0 EVO buitenboordmotor met afneembare accu en zijbediening. Afhankelijk van het aantal personen en belading is een top tot 10 kilometer per uur haalbaar.

Electrische buitenboordmotoren van ePropulsion zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs door beginners. Geen gedoe met starten, gewoon aanzetten en gaan. Doordat er geen storend geluid is, kun je echt genieten van de stilte om je heen. Luister naar het kabbelende water, het gezang van de vogels en de rust van de omgeving. Omdat je electrisch vaart kun je bovendien toegang krijgen tot steden en gebieden waar boten met verbrandingsmotoren niet (meer) mogen komen.

De ePropulsion Spirit 1.0 Evo wordt vaarklaar geleverd met een onzinkbare en afneembare batterij van 1276 Wh. Als u de batterij per ongeluk een keer in het water laat vallen, dan blijft hij gewoon drijven. Met een volle accu kunt u gemakkelijk vele uren varen. Bij benadering is de gebruiksduur op laag vermogen (125 W) zo'n 10 uur, 5 uur op een kwart vermogen (250 W), 2,5 uur op half vermogen (500 W) en circa 1,15 uur op maximaal vermogen. Wilt u het bereik nog verder vergroten? Bestel dan gelijk een tweede verwisselbare accu.

Elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion zijn duurzaam en vergen minder onderhoud dan traditionele verbrandingsmotoren. Met een ePropulsion buitenboordmotor verzekert u zichzelf van een gebruiksvriendelijke motor die zeer geluidsarm en duurzaam is. Alles is er op gericht om met plezier en eco vriendelijk te varen. Bekijk hier meer info over deze ePropulsion buitenboordmotor.

Boten met een ePropulsion buitenboordmotor worden op verzoek samengesteld. De levertijd is daarom op aanvraag. Bekijk hier welke SummerFun boten wij vaarklaar hebben staan.

Specificaties:
Lengte: 365 cm.
Breedte: 157 cm.
Diepgang: Circa 45 cm
Gewicht: Circa 160 kg (inclusief motor)
Buitenboordmotor: ePropulsion Spirit 1.0 EVO buitenboordmotor met afneembare accu

Optioneel kan een Pega trailer worden meegeleverd met 50% korting voor slechts € 897,50 (inclusief BTW).

Geïnteresseerd? Vragen? Neem dan contact op via 0252-292000 (ook WhatsApp).
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact

U kunt via onderstaande mogelijkheden contact met ons opnemen.

info@bootjes.nl 0252-292 000 Whatsapp icon Whatsapp