Summerfun boot met elektromotor In steeds meer steden mogen geen boten met verbrandingsmotor meer varen. Speciaal daarvoor kunnen wij de onze Hasle SummerFun boot ook uitrusten met een elektrische buitenboordmotor van ePropulsion.

ePropulsion buitenboordmotoren zijn door het formaat en gewicht zeer geschikt voor SummerFun bootjes. De elektrische ePropulsion buitenboordmotor is speciaal ontwikkelt voor kleine boten tot 1,5 ton. Voldoende power dus voor een SummerFun bootje van slechts 140 kilo. De prestaties zijn te vergelijken met een traditionele 3 PK buitenboordmotor. Door de hoge stuwkracht van elektrische motoren is varen met deze stille buitenboordmotor een bijzondere ervaring. Afhankelijk van het aantal personen en belading is een top tot 10 kilometer per uur haalbaar.

Buitenboordmotoren van ePropulsion zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs door beginners. Geen gedoe met starten, gewoon aanzetten en varen. Doordat er geen storend geluid is tijdens het varen, kun je echt genieten van de stilte om je heen. Luister naar het kabbelende water, het gezang van vogels en de rust van de omgeving. Omdat je elektrisch vaart, kun je bovendien toegang krijgen tot steden en andere wateren waar boten met traditionele verbrandingsmotor niet (meer) mogen komen.

Elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion zijn duurzaam en vergen minder onderhoud dan traditionele verbrandingsmotoren. Met een ePropulsion buitenboordmotor verzekert u zichzelf van een gebruiksvriendelijke buitenboordmotor die zeer geluidsarm is. Alles is erop gericht om met plezier en eco-vriendelijk te varen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje, een avontuurlijke visdag of gewoon quality time met vrienden en familie wilt op het water wilt doorbrengen, een Hasle SummerFun boot met een elektrische ePropulsion buitenmotor biedt een unieke ervaring om van de watersport te genieten.

Ervaar ook de voordelen van elektrisch varen en ontdek waarom elektrisch varen met een ePropulsion buitenboordmotor de toekomst in de watersport is!

Bekijk hier de prijs voor een Hasle SummerFun boot met ePropulsion.

 
    14-06-2024 11:30