Uitbreiding van ons assortiment in 2024 Ahoy, watersportliefhebbers! Het is weer zover! Het watersportseizoen 2024 is geopend. Na een lange winter zijn de meren, rivieren en kustlijnen weer klaar om ontdekt te worden.

In 2023 zijn wij gestart als Nederlandse importeur van Hasle SummerFun boten uit Noorwegen. Het succes heeft ons aangenaam verrast. Daarom hebben wij in 2024 nog meer geïnvesteerd in voorraad en motoren, zodat alle kleuren SummerFun bootjes inclusief buitenboordmotor direct uit voorraad geleverd kunnen worden. U wilt immers niet wachten als u heeft besloten om een bootje te kopen. Bekijk hier onze scherpe setprijzen en actuele vaarklare voorraad.

Voor de komende weken staat ook een uitbreiding op het programma qua elektrische buitenboordmotoren. In steeds meer steden mogen namelijk geen boten met verbrandingsmotor meer varen. Speciaal daarvoor kunnen wij de onze SummerFun boot nu ook uitrusten met ePropulsion Spirit 1.0 EVO buitenboordmotor met afneembare accu en afstandsbediening. Afhankelijk van het aantal personen is daarmee een snelheid tot 10 kilometer per uur haalbaar.

Met een volle accu kunt u gemakkelijk vele uren varen. Bij benadering is de gebruiksduur op laag vermogen (125 W) zo'n 10 uur, 5 uur op half vermogen (250 W) en circa 1,15 uur op maximaal vermogen (1000 W). Wilt u het bereik nog verder vergroten? Bestel dan gelijk een tweede verwisselbare accu.

Electrische buitenboordmotoren van ePropulsion zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs door beginners. Geen gedoe met starten, gewoon aanzetten en gaan. Doordat er geen storend geluid is, kun je echt genieten van de stilte om je heen. Luister naar het kabbelende water, het gezang van de vogels en de rust van de omgeving. Omdat je zo stil vaart, kun je bovendien toegang krijgen tot afgelegen en rustige wateren waar traditionele boten niet kunnen of mogen komen.

Wat u ook gaat doen in 2024, wij wensen u veel en veilig watersport plezier toe.

Bekijk alle vaarklare bootjes


 
    15-05-2024 11:01